Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "De Middag Dat Ze Stierf" by Maria Johnsen * Book PDF Kindle ePub Free

De Middag Dat Ze Stierf

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: De Middag Dat Ze Stierf
  • Author : Maria Johnsen
  • Release Date : January 28, 2015
  • Genre: Paranormal,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 317 KB

Description

Emigreren was nooit een onderdeel van haar grote plan, maar het is een offer wat Maya meer dan bereid is te maken voor haar ouders. Maar ze ondervindt dat wat een vreedzame overgang zou moeten zijn, meer problemen met zich mee brengt dan ze hoopte. De dood van haar ouders in een tragisch ongeval lijkt het toppunt van de problemen, maar Maya is onvermurwbaar in het vinden van een levenswijze voor zichzelf. Het lot zegent haar met de kennismaking met een jonge man, Tor, die weigert toe te staan dat haar ziel wankelt.
In haar betoverende novelle weeft Maria Johnsen een verhaal van een onwaarschijnlijke samenkomst die zich over jaren van tumult afspeelt. Tussen haar onwil om te volledig te assimileren in buitenlandse cultuur, lange periodes van werkloosheid en de worsteling een gepassioneerde relatie te onderhouden, wordt Maya vatbaar voor het bovennatuurlijke. Als deze schadelijke krachten vat proberen te krijgen op haar kwetsbare ziel, moet ze proberen om de obstakels te overkomen, wil ze ooit vrede vinden.
Veel leesplezier!

(PS: Met speciale dank aan Erik Baan, mijn goede vriend, voor zijn aanmoediging om dit boek in het Nederlands uit te geven.)


Free PDF Books "De Middag Dat Ze Stierf" Online ePub Kindle